Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

17lvl każdą grę znajduje dopiero po 10-15minutach

pamie13c

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy to prawda ale chyba odkryłem zależność że system dobiera przeciwników którzy mają te same kupione championy. Kupiłem przed chwilą zeda i grę znalazło mi szybciej, w moim jak i w przeciwnym teamie był zed. We wcześniejszych grach nie przypominam sobie w ogóle żeby ktoś grał zedem.

Kupiłem przed chwilą kilka postaci za 450 i dalej grę szuka już 7minut. Może jest coś nie tak z moim kontem ? Może trzeba napisać do supportu ?

Opublikowano

I jak tu wbić 30lvl, gra na botach jest nudna, kończy się po 15 minutach, każdy bot schodzi na 2 skillshoty. Inne tryby gry to samo - czekanie 10-20minut. Teraz czekam już 18 minut na normala.

Czy jest ukryte mmr dla graczy którzy nie mają 30lvl ? 

Opublikowano

Nic z tym nie zrobisz, jednemu ładuje się szybciej, drugiemu wolniej ;)

@pamie13c

Nie ma "ukrytego" mmr dla graczy poniżej 30 poziomu gdyż oni go w ogóle nie mają ;)

1921.png

Opublikowano

Nie ma wyjścia skoro system dobiera zawodników wg. lvla trzeba wbić na botach. Gry szuka już ponad 20minut... - często tak mam.

grasz blind pick czy team builder? blind pick to 2 min czekania max

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Podaj swój lolking win/lose ratio czy coś takiego, bo nie chce mi się wierzyć żeby komuś szukało gry 10 min.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Podaj swój lolking win/lose ratio czy coś takiego, bo nie chce mi się wierzyć żeby komuś szukało gry 10 min.

średnio każdą postacią 80% winrate na normalach. Przenosze się na euw bo być może rzeczywiście eune to dno.

Nie no ręce opadają na euw 13lvl szukało mi niecałą minutę...

Opublikowano

BYc moze masz za duzy % winow bo mam teraz podobnie,mam 21 lvl  a gram z samymi 30 bo mam z 58 % win rate

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Fajne gry mam teraz na euw. Robię mida 12-0-0 a pozostałe linie 0-5, 0-10, 0-5. Żyć nie umierać. Czy nie jest to już lekka przesada ? Przecież to nie jest zbliżony poziom mi dobiera totalne zera a w przeciwnym teamie same smurfy... Ten Riot wszystko zrobi żeby było 50% win rate.

Opublikowano

Nic z tym nie zrobisz, jednemu ładuje się szybciej, drugiemu wolniej ;)

@pamie13c

Nie ma "ukrytego" mmr dla graczy poniżej 30 poziomu gdyż oni go w ogóle nie mają ;)

Gracze którzy nigdy nie grali rankedów mają mmr takie jak masz na 30lv unranked lol xD

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Jeśli wybierasz tryb gry Kreator drużyn lub Wybór draftowy to nic dziwnego, że tyle czekasz.

Użyj trybu Wybór w ciemno, a już na pewno nie będziesz tyle czekał.

Opublikowano

Jeśli wybierasz tryb gry Kreator drużyn lub Wybór draftowy to nic dziwnego, że tyle czekasz.

Użyj trybu Wybór w ciemno, a już na pewno nie będziesz tyle czekał.

to jest wybór w ciemno i czekam 20minut. Przeniosłem się na euw nie ma już problem.

Opublikowano

Na tym euw mimo że nie ma flame to grają tam totalni kretyni. Poziom zdecydowanie niższy niż na eune. Tylko ta polska mentalność potrafi wkurzyć i to bardzo. W myśleniu jesteśmy zdecydowanie lepsi od innych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...